MENÜ

 

img_2002jutkax.jpg

Köszöntelek a Jutka Stúdió honlapján!

Fövenyi Jutka a nevem, a STÚDIÓ én vagyok. Nem vagyok éppen fiatal, de úgy érzem ez az erősségem. Több évtizedes a gyakorlatom az egészségjavítás területén. Tudásomat és tapasztalatomat sok sok dokumentum is bizonyítja, de ezt most hagyjuk.

Gondolom téged az érdekel, ha problémád van, hogyan tudok én segíteni.

Csak azt tudom mondani, hogy gyere el hozzám megbeszéljük, majd meglátod. Ez a honlap  ízelítőt ad a lehetőségekből. Modern technikával, szerény családias környezetben várlak.

A baráti  oldalakon ki tudod választani  azt a fő területet ahol segíteni tudok. Biztos vagyok benne, hogy együtt meg fogjuk keresni a téged zavaró  problémákra a megoldást.

 

Bejelentkezés (hétköznap): 06-25-739-065

 


 

Hírek

 • Könyvajánló
  2010-08-13 22:29:01

  A mindenható humán bioenergia áramoltatása (könyv itt) Van-e a kéznek gyógyító ereje? Igen, ezt hiszem, és meg vagyok róla győződve! Mindenki, akinek valamilye fáj, ösztönösen ráteszi beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsíti gyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre "kezelés", ahol szintén a kéz a gyógyító eszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének elő. Az én időmben az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testemet is végigtapogatták, hogy rájöjjenek, ...bővebben>>>

 • EGÉSZSÉGSULI
  2010-08-13 22:24:25

  A tudatos, sikeres élethez sok minden kell. Az egészséget tanulni is lehet, erre egy kiváló helyet javasolok: www.egeszsegsuli.hu. itt "Tanuld magad egészségesre"

 • Miden nap...
  2009-11-11 15:13:19

  Minden nap felkelünk , reggelizünk, (vagy nem), tornázunk, (vagy nem), tisztálkodunk (vagy nem?) és rohanunk dolgozni (vagy nem). Van aki még egy két füstrudacskát is elhasznál egészsége trenírozására (vagy nem?). És múlnak az évek kopunk és fogyunk (vagy nem?). Bölcsebbek leszünk (vagy nem?). De hova rohanunk!! Meg kellene már állni néha, mert nem lesz mire. Vagy nem?

Asztali nézet