MENÜ

 

Hamarosan nálam is! 

Gyógyhatás Infratherapy infraalátéttel

Már heti 3 x 30 perc is érezhető javulást eredményez! Egy kúra 10-12 alkalom.

Az alátét az infrasugarak kibocsájtásának alapján dolgozik.    
 

A tapasztalatok alapján hatásos:

- szív és érrendszeri megbetegedések gyógyításának elősegítésére

- szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésére

- mozgásszervek tevékenységének javítására

- a megmerevedett izmok tökéletes fellazítására

- fájdalmak enyhítésére

- a vérkeringés és vérellátás javítására

- az anyagcsere javítására

- általános pihenésre és kikapcsolódásra

- immunrendszer erősítésére

A ZAREN INFRATHERAPY alátét kétrétegű – az infrasugarak hatásfoka önállóan beállítható a test alsó és felső része számára. 

 

Az infraterápia előnyei

 

Az infra hullámtartományt kibocsájtó matrac ott segít, ahol a probléma elkezdődik. Tehát élénkíti a vérkeringést, ezáltal serkenti az anyagcserénket és végül megerősíti az immunrendszerünket.

És ezt mind akkor, amikor pihenünk.

Ezt a matracot betesszük az ágyunkba, a lepedő alá és a testünk a pihenés folyamán magába veszi az infravörös sugarakat.

 

 1. fokozat: a hosszú távú kezelésre van kifejlesztve. Ebben az esetben több órán keresztül használjuk a matracot. és nagyon hosszú hullámokat bocsát ki, így kisebb a hatás erőssége és mélyen behatol a testünkbe.

 2. fokozat: rövid távú kezelésre van kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy naponta akár két alkalommal is használhatjuk kb. 20-30 percet, a matrac hőmérséklete 22-24 fok, ilyenkor nagyobb a hatás, kisebb a behatolás.

 3. Az intenzív terápia ideje minimum 9 alkalom, 3 hét, utána 1 hét szünet – a végett, hogy a testünk áttisztuljon.

 4. Legalább 3-4l/nap enyhén (~8 pH) lúgos tiszta ivóvíz fogyasztása ajánlatos (késhegynyi szódabikarbóna/liter).

Az elektromos impulzusnak köszönhetően a karbon szálak összeverődnek és ez által keletkezik az infra sugárzás. Az infra hollámtartományú sugarak behatolnak a testünkbe, ellazítják az izmainkat, kitágítják az ereket és ez által jobb lesz a vérkeringésünk.

Előnyei:

 • elősegíti a vérellátást az egész szervezetünkben, beleértve a belső szerveket

 • ezáltal jobban és megbízhatóbban fognak működni

 • a mérgező és káros anyagok hatása csökken

Jobban érezzük magunkat, megerősítjük az ellenálló és védekezőképességünket, ezáltal nem leszünk olyan gyakran betegek.

Lényegesen jobb mozgékonyságot érünk el, jobb lelki és testi közérzetet, javítjuk az emésztés folyamatát, megkönnyítjük az anyagcserét, vagyis egészségesebben fogunk élni. Nyugtató hatású, gyermekeknek is!

 • Jó átszellőző képesség, hőszabályzó tulajdonság

 • Védelem a baktériumok és a gombásodás ellen, környezetbarát védekezés

 • 3% ezüsttartalom

 

 

 

 

 

 


 


 

Hírek

 • Könyvajánló
  2010-08-13 22:29:01

  A mindenható humán bioenergia áramoltatása (könyv itt) Van-e a kéznek gyógyító ereje? Igen, ezt hiszem, és meg vagyok róla győződve! Mindenki, akinek valamilye fáj, ösztönösen ráteszi beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsíti gyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre "kezelés", ahol szintén a kéz a gyógyító eszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének elő. Az én időmben az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testemet is végigtapogatták, hogy rájöjjenek, ...bővebben>>>

 • EGÉSZSÉGSULI
  2010-08-13 22:24:25

  A tudatos, sikeres élethez sok minden kell. Az egészséget tanulni is lehet, erre egy kiváló helyet javasolok: www.egeszsegsuli.hu. itt "Tanuld magad egészségesre"

 • Miden nap...
  2009-11-11 15:13:19

  Minden nap felkelünk , reggelizünk, (vagy nem), tornázunk, (vagy nem), tisztálkodunk (vagy nem?) és rohanunk dolgozni (vagy nem). Van aki még egy két füstrudacskát is elhasznál egészsége trenírozására (vagy nem?). És múlnak az évek kopunk és fogyunk (vagy nem?). Bölcsebbek leszünk (vagy nem?). De hova rohanunk!! Meg kellene már állni néha, mert nem lesz mire. Vagy nem?

Asztali nézet