MENÜ

 

Miért kell az étrendi kiegészítő?

A Word Anti-dopping Agency (WADA) kimutatása szerint 1986 és 96 között átlagosan 60-70%-al csökkent a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma. Napjainkban már túlzott mértékben elszaporodtak a szabadgyök-források: a stressz (félelem), elektroszmog, UV napsugárzás, légszennyezettség, vegyszerek, nagy kalóriatartalmú savasító ételek stb. (az oxidatív stressz forrásai). Így az antioxidánsokból is egyre nagyobb mennyiséget kell a szervezetünkbe juttatnunk. A karotinoidok jelentik a sejtjeinket folyamatosan támadó szabadgyökök elleni védelem első vonalát, menyiségükből nagy pontossággal következtetni lehet az általános antoxidáns szintre.

A ma már tudományos körökben új biomarkerként számon tartott antioxidáns-értékről (karotinoid szint) dr.Richard Cutler az USA Állami Egészségkutató Intézet vezető tudósa így nyilatkozott:

 

"Az antioxidánsok mennyisége a testedben 
egyenesen arányos azzal, hogy meddig fogsz élni."

(R.Culler)

Ahhoz hogy, kitűnő egészségnek örvendjünk, és egészségesek maradjunk egész életünk során, helyes táplálkozásra van szükség. Mind több tudományos bizonyíték igazolja a közvetlen összefüggést a nem megfelelő táplálkozás és sokféle leromlott állapot között, amiről a múltban nem gondolták, hogy egymáshoz közük van.

Minden klinikai publikáció felhívja az emberek figyelmét arra, hogy mennyire fontos az egészséges étrend. Mind több ember választja az egészséges ételeket, habár a modern életmódunk gyakran nehezíti az egészségünkhöz és jólétünkhöz ajánlott kulcstápanyagok fogyasztását.

Egy újabb, a Journal of the American Medical Association (JAMA) által 2002-ben kiadott tanulmány bemutatta, hogy olyan  kulcstápanyagok, mint az antioxidáns A-, C- és E-vitaminok alacsony felszívódási szintje (RDA) növelhetik bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát. Továbbá a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy minden felnőttnek ajánlott a (természetes forrású) vitamin- és ásványi táplálékkiegészítők fogyasztása.

A friss és teljes kiőrlésű gabonából készült ételek megfelelő mennyiségben történő fogyasztása kitűnő alapot biztosít a táplálkozás javításához. Az optimális egészséghez és jó közérzethez szükséges tápanyagokhoz azonban egy átfogó salakarnyag és lerakódás-takarításra, és egy étrend-kiegészítési programra is szükség van, amely pótolja az anyaghiányokat.

Egyszerű belső takarítás (Oxytarm)

Az OXYTARM egy világszerte már évek óta forgalomban lévő étrendkiegészítő készítmény, mely hatásosan segíti a méregtelenítés, salaktalanítás folyamatát az oxigén erejével.

 

Az olcsóbbik multiprofi étrendi kiegészítő (Alive! 90 Vcaps)

Alive!(R) 90 Vcaps(R) egyedülálló multivitamin készítmény , amely 29 féle vitamin és ásvány adalékokon felül, 24 különböző zöldséget és gyümölcsöt, valamint 14 zöld élelmiszer összetevőt és 18 aminosavat, 12 féle emésztő enzimet, 10 különböző zsírsavat és 12 fajta szerves gombát tartalmaz.

 

Az élet-csomag a teljeskörű étrend-kiegészítő program (a szuperprofi)

Egészen a sejtek szintjén biztosít optimális mennyiségű tápanyagokat a szervezetnek, amelyek elengedhetetlenek az életerőhöz és energiához. Hozzájárul a jó látás, az egészséges fogak és fogíny megőrzéséhez, segít a testsúly-kontrollban, elősegíti a bőr funkcióit és védelmét, az energiát és fenntartja a szellemi egészséget. Ezek az élet-csomag által nyújtott előnyök világszerte több millió óra kutatás és fejlesztés eredményei.

Bizonyított hatás a mérhetőséggel

Több mint 200 000 közzétett tanulmány létezik az élet-csomagban található antioxidánsokról és közel 800 000 az átfogó összetevőkről. Az élet-csomag továbbá több klinikai tanulmány tárgya volt, amelyek kimutatták, hogy rendszeres és következetes fogyasztása sajátos antioxidáns és szív- és érrendszeri előnyöket eredményez. Ez a különleges termék speciális egészségi szükségleteket céloz meg, átfogó formulával egyetlen termékben többféle termékformula ötvözése. Csökkenti a tápanyaghiányt,erősíti az egészség tartópillérjeit azáltal, hogy a szervezetet 20 fontos vitaminnal és ásványi anyaggal látja el az optimális egészségért és energiáért. A csontok kiegyensúlyozott táplálása a csontok egészsége világszerte nagy gondot jelent, főleg a nők számára. Az élet-csomag klinikailag igazolt mennyiségű kulcsfontosságú tápanyagokat biztosít a csontoknak egészségük fenntartásához.

Segít csökkenteni az öregedés tüneteit

Ez az étrendi kiegészítő szabadalmazott zöld tea kivonatot is tartalmaz, ami az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amely az öregedés fő okozóját, a DNS sejtek szintjén történő károsodást előzi meg. A DNS (dezoxirobonukleinsav) az Ön genetikai meghatározója, amelyből új sejtek jönnek létre és az egészséges sejtek megújulnak. Amint öregszünk, az antioxidáns védelmi hálózatunk gyengül, ugyanakkor, a mitochondriában (első videónk) támadó nagy mennyiségű szabadgyökök károsítják a mitochondria DNS-ét, és ez az energiatermelés visszaeséséhez, a sejtek alacsony szintű működéséhez és lassú regenerálódásához vezet. Ezek együttesen vezetnek az öregedés tüneteinek megjelenéséhez.

 

Bővebb információ: www.egeszsegsuli.ewk.hu

 

 

 

 

 Hírek

 • Könyvajánló
  2010-08-13 22:29:01

  A mindenható humán bioenergia áramoltatása (könyv itt) Van-e a kéznek gyógyító ereje? Igen, ezt hiszem, és meg vagyok róla győződve! Mindenki, akinek valamilye fáj, ösztönösen ráteszi beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsíti gyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre "kezelés", ahol szintén a kéz a gyógyító eszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének elő. Az én időmben az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testemet is végigtapogatták, hogy rájöjjenek, ...bővebben>>>

 • EGÉSZSÉGSULI
  2010-08-13 22:24:25

  A tudatos, sikeres élethez sok minden kell. Az egészséget tanulni is lehet, erre egy kiváló helyet javasolok: www.egeszsegsuli.hu. itt "Tanuld magad egészségesre"

 • Miden nap...
  2009-11-11 15:13:19

  Minden nap felkelünk , reggelizünk, (vagy nem), tornázunk, (vagy nem), tisztálkodunk (vagy nem?) és rohanunk dolgozni (vagy nem). Van aki még egy két füstrudacskát is elhasznál egészsége trenírozására (vagy nem?). És múlnak az évek kopunk és fogyunk (vagy nem?). Bölcsebbek leszünk (vagy nem?). De hova rohanunk!! Meg kellene már állni néha, mert nem lesz mire. Vagy nem?

Asztali nézet