MENÜ

Szolgáltatások

1. Masszázs szolgáltatások

2. Fényterápia bioptronlámpás szolgáltatások

3. Energetizáló (Reiki) szolgáltatások

 

Masszázs 15 éves tapasztalattal (masszázs hatása és testvitalizálás)

Az árakat személyesen beszéljük meg. Ön annyit fizet adományként, amennyire hasznosnak ítéli a szolgáltatásomat. Ha nem érez javulást akkor ezt így is kifejezheti.

Tájékoztaásul egy honlap hogy máshol (Bp) milyen tarifák vannak

1. Frissítő masszázs (60 perc)

Elsősorban a helyi keringést fokozza, a vénás vér visszaáramlásával csökkenti a szív terhelését, javítja az izmok vérellátását. Stimulálja a bőrt és az idegrendszert, frissít és élénkít. 

Masszírozott testrészek: kar, hát, láb 

2. Fáradtságűző (60 perc)

A masszázsterápia nem csak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatása van az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Masszírozott testrészek: kar, hát, láb

3. Relax (50 perc)

A napi stresszből származó feszültségek gyakran megzavarják az alvást, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményezve. A relaxációs masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test ritmusának lelassulását idézi elő. Ennek következtében csökken a vérnyomás, lassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megteremtődnek a pihenéshez szükséges feltételek.

Masszírozott testrészek: kar, hát, láb

4. Hátmasszázs (30 perc)

A frissítőhöz hasonló fogásokat alkalmazok. Nagyon jó izomlazító, feszültség oldó. Hatásos ellenszere a rendszeres ülőmunka vagy a vezetés okozta hátfájásnak. 

Masszírozott testrészek: nyak, hát 

5. Teljes testmasszázs (70, 80 perc)

Alaptechnikája a frissítő masszázshoz hasonló. Az izmok teljeskörű átmozgatásán, lazításán kívül a hajas fejbőr masszírozásával és az energetizálással hatással van a testre és a lélekre. A vitalizáló reiki energia beáramlik a testbe, feltölt, és teljessé teszi a gyógyító hatásokat.

Masszírozott testrészek: kar, hát, láb,  fej + energetizálás (reiki)

6. Mix (70, 80 perc)

Személyre szabott keverék. Hatása megegyezik a teljes testmasszázzsal. Itt a vendég dönthet melyik testrészeket részesíti előnyben a felsoroltak közül.

Masszírozott testrészek: kar, hát, láb, has, fej (kívánság szerint) + energetizálás (reiki)

7. Reflexzóna masszázs a lábon (2x15 perc

A talp és a lábfej reflexzónáinak masszázsa is az egészség megőrzését az életenergiák harmonizálását szolgálja. A láb zónái kapcsolatban állnak a testben lejátszódó folyamatokkal. Ezek a folyamatok masszázzsal harmonizálhatók.

Masszírozott testrészek: talp, lábfej

Reflexzóna térkép itt

 

Fényterápia Revitalizálás Bioptron-lámpával

A fényterápiával a sejtek energetizálása, anyagcseréje, megújulása, öngyógyító képessége javul. A test felszínén elért keringési körök (csakrák, meridiánok, nyirok, ér, hajszálér) jelentős hatással vannak a teljes energiaáramlásra.

Kezelés: állványos nagy (12 cm lencse-átmérő)  Bioptron készülékkel, polarizált fény,  10000 lux fényerő, 5-6 cm behatolási mélység

 

Néhány kezelési lehetőség :

bioptron0002x.jpg

 

 Bioptronlámpás Kezelések  Idő  
 SEBGYÓGYÍTÁS
 • Trauma utáni sebek 
  (sérülések)
 • Műtét utáni sebek
 

4-6 perc pozíciónként

 
 FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS (ábra)
 • alsó háti fájdalom
 • válltájéki és háti fájdalom
 • ínhüvelygyulladás
 • varasodás
 • vázizomzati sérülések
 4-8 perc pozíciónként  

Reumatológia

idült csontbetegség és izületi 
gyulladás (osteoarthritis)

 • rheumatoid arthritis (krónikus)
 • arthrosis
 4-6 perc pozíciónként  
Fizikoterápia
 • alsó háti fájdalom
 • válltájéki és háti fájdalom
 • ínhüvelygyulladás
 • varasodás
 • vázizomzati sérülések
 4-8 perc pozíciónként
 
Depresszió
 • krónikus fáradtság
 • fokozott alvásigény
 • nyomott hangulat
 • fokozódó étvágy, 
  súlygyarapodás
 • szorongás, ingerlékenység
 4-8 perc pozíciónként  
 Nátha, arc és homloküreg  4-8 perc pozíciónként  
 Tüdőzónák  4-8 perc pozíciónként  
 Nyirokzónák  4-8 perc pozíciónként  
     

 

Energetizáló (Reiki) kezelések

Az első energetizáló kezelés (10 perc) ingyenes, részben tanítást tartalmaz a gyógyító, vitalizáló energiák alkalmazásáról, hasznosulásáról, elfogadásáról. A kezeléseket kombinálni lehet (és érdemes) mind a masszázs mind a fényterápiás kezeléssel.

Második alkalommal ha a vendég elfogadja, kéri:

A  Kezelések átlagos időtartama 10-60 perc

 

 

 

 

 


Hírek

 • Könyvajánló
  2010-08-13 22:29:01

  A mindenható humán bioenergia áramoltatása (könyv itt) Van-e a kéznek gyógyító ereje? Igen, ezt hiszem, és meg vagyok róla győződve! Mindenki, akinek valamilye fáj, ösztönösen ráteszi beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsíti gyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre "kezelés", ahol szintén a kéz a gyógyító eszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének elő. Az én időmben az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testemet is végigtapogatták, hogy rájöjjenek, ...bővebben>>>

 • EGÉSZSÉGSULI
  2010-08-13 22:24:25

  A tudatos, sikeres élethez sok minden kell. Az egészséget tanulni is lehet, erre egy kiváló helyet javasolok: www.egeszsegsuli.hu. itt "Tanuld magad egészségesre"

 • Miden nap...
  2009-11-11 15:13:19

  Minden nap felkelünk , reggelizünk, (vagy nem), tornázunk, (vagy nem), tisztálkodunk (vagy nem?) és rohanunk dolgozni (vagy nem). Van aki még egy két füstrudacskát is elhasznál egészsége trenírozására (vagy nem?). És múlnak az évek kopunk és fogyunk (vagy nem?). Bölcsebbek leszünk (vagy nem?). De hova rohanunk!! Meg kellene már állni néha, mert nem lesz mire. Vagy nem?

Asztali nézet